HomeCalendarFAQSearchRegisterLog in
Search
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Latest topics
» tentacle hentai theme tentacle hentai thumbs
2011-08-04, 12:06 by Guest

» unlock iphone 4 3w
2011-08-04, 04:08 by Guest

» гинекологические инструменты
2011-08-03, 21:46 by Guest

» inition co uk cheap tramadol
2011-08-03, 16:26 by Guest

» leannaMaypemn
2011-08-03, 07:47 by Guest

» Gary Ablett Drug Scandal
2011-08-02, 08:10 by Guest

» increase backlink backlinks service
2011-08-01, 08:29 by Guest

» When the first Whirlpool Duet album was released in December 2001
2011-07-31, 15:48 by Guest

» BUY TRAMADOL - 30 tabs / $42 BEST PRICE! @ecoMeds - U.S. Pharmacy!!
2011-07-31, 04:27 by Guest

Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

Most users ever online was 12 on 2012-02-24, 20:26
Top posters
Shukri
 
Presiden
 
Admin
 
palerkain
 
Orang Lama
 
abglong
 
Mohd Khairul Mohd
 
ummu_iyas
 
nadisyabab
 
Poll

Share | 
 

 psangan YG setia

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2  Next
AuthorMessage
Guest
Guest



PostSubject: psangan YG setia   2008-11-23, 12:28

Rolling Eyes

harap korang dapat bg sedikit koMen..

mcmane kite nk dapatkan pasgan yg mmg setia ngan kite..
cmane nk tahu seorg lelaki tuh mmg setia..xde org lain..
berpegang pd janji....mcmane ekkk ??

tulUnn.... affraid
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: psangan YG setia   2008-11-23, 16:42

tuk dptkn pasangan yg setia,xkn menduakan boy dia.
dia sndirila kn setia dan jujur.
silverclaw yakin dan pcaya allah taala akan jodohkan yg baik bsama yg baik menikmati
dunia sblm akhirat bersama
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: psangan YG setia   2008-11-25, 10:39

yup betul tuh,

bg kakna,,
org yg setia,,dan jujur, kita bole tgk sendiri n menilai sendiri,
kadang2 lelaki ni pandai skt,,belakon( eheh sory yer kalu ada yg terasa)
sebenar nya sama jer perempuan pun,ada gak mcm tuh,

tp bg kakna,lelaki,kalu dia couple ngan kita,dia direct to da point,
kalu dia suka,,dia terus masuk meminang n terus nk kawin,
itu tanda nya dia betul2 memilih kita sbg isteri,

tp kalu asyik kita(pompuan) dok tanya,,"bila nk bertunang?"
"sampai bila kita nk mcm nih,,,bila nk kawin?"
yg ni susah skt,sbb lelaki yg mcm ni ,,akan ada byk ALASAN,,
"duit tak cukup"..."mak tk bagi kawin lagi"...
kalu dah bg alasan mcm tu,,kakna rasa,,susah la skit,,

tp apa yg kakna tulis ni tak semestinya betul,,
cuma tu dr pengalaman jer lah,,hehehe,,,
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: psangan YG setia   2008-11-25, 14:48

Wanita Aku wanita
punya hati nurani Yang tak dapat dibohongi
Pabila cinta tlah membutakan mata
Dan membuat tuli telinga
Apakah salah jika aku menyinta
Apakah salah jika engkau ternyata
Pilihan hati Belahan jiwaku ini
Cintaku ini anugerah terindah
Dari yang maha kuasa
Cintaku padamu tak pernah berubah
Meskipun kita berbeza
Apakah salah jika aku menyinta
Apakah salah jika engkau ternyata
Pilihan hati Belahan jiwaku ini.

Aku wanita aku kaum hawa
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: psangan YG setia   2008-11-26, 11:10

LU Pikir Laa Sendiri.........
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: psangan YG setia   2008-11-26, 11:12

rupa2nya shah_8724434 adalah wanita,
kantoi maaaa hahaha
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: psangan YG setia   2008-11-26, 15:58

affraid ,,,,KANTOI DOH KER????
AYOOOOooOOO yooOOOO,,,,MaChaaAAAAA
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: psangan YG setia   2008-11-26, 16:01

emmm..mslahnyer ssh gak kalau kite nk nilai ape yg die buat kat blakang kite..
maybe..kadang2 lelaki nih cube nk menjage ati pompuan..
tapi dlm mase yg same die mmbuatkan poMpuan tuhh...cam digantung xbertali..
ssh gitu..

yg sy yakin n percaya..kite mmg kene saling percaya..
saling pahamm..
saling sayang...
saling cintaaa..
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: psangan YG setia   2008-11-26, 16:18

harap korang dapat bg sedikit koMen..

mcmane kite nk dapatkan pasgan yg mmg setia ngan kite..
cmane nk tahu seorg lelaki tuh mmg setia..xde org lain..
berpegang pd janji....mcmane ekkk ??



ade perkara kita sbg manusia ni x mmpu tuk menentukan tiap perkara yg akan berlaku
lebih2 lagi soal sikap pasangan kita mahupun sikap kita sendiri.sikap ni bukan isu yg permanent ia akan selalu berubah mengikut persekitaran dan peristiwa.
cuba renung kejap.--->klu kita tau semua ttg pasangan kita tau segalanya yg dia akan buat
tau ape akan jd klu berlaku sesuatu perkara,tau sikap dia dan sikap dia sampai anda tau segalanya ttg diri dia.sy pasti anda pasti akan tingalkan pasangan anda itu kerana tiada manusia yg suka sesuatu yg membosankan dlam hidup mereka.
ketidakpastian pada pasangan dan sikap mereka trutama terlebih ego dan kdg2 perangai mereka yg menyakitkan hati tu yg membuat hidup sesebuah pasangan itu ade spark dan manis.
soal setia dan jujur tu yg akan mmbuat hati berkorban tuk mendapatkn spenuh kjujuran dan kepercayaan pasangan mereka.menarik idup nie klu x tau heeeeeee
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: psangan YG setia   2008-11-26, 17:26

Redup matamu
Memandang wajahku
Jangan menangis

Memang benar dulu
Kunci hatiku
Ada padamu

Ohh..
Aku kembali
Dimatamu kini
Bukan kerana kamu

Bukan niatku
Melara hatimu
Usah khuatir

Jika hadirku melukai hati
Maaf ku pohon abadi
Kini dihatiku tiada puteri
Yang pasti tiada bahgia


Ampunkan aku
Seandainya engkau menangis lagi
Ampunkan aku
Memang aku bukan lelaki dulu
Ampunkan aku
Seandainya engkau masih merindu
Ampunkan aku
Mendung ini pasti akan berlalu

Redup matamu
Memandang wajahku
Jangan menangis

Kita lewati
Saat Kau dan Aku
Leka menari

Ampunkan aku
Seandainya engkau
Menangis lagi
Ampunkan aku
Memang aku bukan lelaki dulu
Ampunkan aku
Seandainya engkau masih merindu
Ampunkan aku
Mendung ini pasti akan berlalu
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: psangan YG setia   2008-11-27, 12:45

jujurnya buat ms skrg...diri ini ssh bangat mau mempercayai lelaki..dr dlu smpi la skrg...heheheheh..x tau la nape...nape ek?? x kate pon laki jahat...tidak sama sekali yaaa...
gue x minat lg bab2 gni nih..sdh tawar ati mau membicarakan hal2 begini...ibarat kte serol..urat ak dh terputus..kna smbung blik...Smile
biar la TUHAN yg uruskan..dh termaktub di Luh Mahfuz...kite hnya mmpu berdoa mohon yg the best utk diri but at d same time...diri sndiri pon kna berubah ke arah yg baik jg...Smile

adakah dibenarkan membuat pengakuan berani mati di cni?????
klo dibenarkan..ermmm...we will see yaa....
PENGAKUAN BERANI MATI dari CIK MEK.....muahahahahaha
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: psangan YG setia   2008-11-27, 16:12

kalu brani mati bkn buat pengakuan cik mek..terjun bangunan baru berani mati..
naik kat rooftop pahtu pegang singboard PTPL..kompem glemer PTPL..
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: psangan YG setia   2008-11-27, 16:21

[strike]jujurnya buat ms skrg...diri ini ssh bangat mau mempercayai lelaki..dr dlu smpi la skrg...heheheheh..x tau la nape...nape ek?? x kate pon laki jahat...tidak sama sekali yaaa...
gue x minat lg bab2 gni nih..sdh tawar ati mau membicarakan hal2 begini...ibarat kte serol..urat ak dh terputus..kna smbung blik...Smile
biar la TUHAN yg uruskan..dh termaktub di Luh Mahfuz...kite hnya mmpu berdoa mohon yg the best utk diri but at d same time...diri sndiri pon kna berubah ke arah yg baik jg...Smile

adakah dibenarkan membuat pengakuan berani mati di cni?????
klo dibenarkan..ermmm...we will see yaa....
PENGAKUAN BERANI MATI dari CIK MEK.....muahahahahaha[/strike

tawar hati..hmmm life is short n no need to live alone layan ke emosi dan perasaan yg dah lama basi.sedangkan sidia x lagi mengenangkan anda sperti mn anda mengenangkn dia.
try to fit and open mind la skit.kdg2 org laki ni tipu krn nak jg hati pasangan mrk.soal sidia curang pada diri anda munkin juga krn dia bukan ditakdirkan utk anda.

silverclaw nasihat klu nak buat pengakuan berani mati naik ruftop ptpl silverclaw akan request speaker tuk mek sue.heeeee

TIADA STRESS DLM HIDUPKU YOOOOO
Back to top Go down
Shukri
Admin
Admin


Male Number of posts : 211
Age : 35
Location : Bumi Allah
Humor : Tiada Hum0R Dalam DiriKu
Registration date : 2008-10-23

PostSubject: Re: psangan YG setia   2008-11-29, 00:39

Kita dok Perlu Nok Mati2..
Tuhan Bg Idup Terus Kan Hidup.. Kalu Hok Mati Terus je laa Mati
Bkn leh Idup Balik.. Gini laaa Senang Cite..
ambe Bahagia Sekang.. Hahaha albino
Back to top Go down
http://Shukri.Com.My
Guest
Guest



PostSubject: Re: psangan YG setia   2008-11-29, 12:45

bongek la naim nih..ngn halim..ngn bob sekali..hihihihi....
nonsense la!!!!!amende la yg korg duk komen2 tu..pelik2 je..x paham aku!!!!
ingt ak ni putus cinta ker???bercinta ker..ptus cinta kee,x kan nk heboh kt blog...cit.....
putus fius nguh geng2 atas nung.....
to NAIM -> cancel nak belanja kt SECRET RECIPE!!!!!!! lol!
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: psangan YG setia   2008-11-29, 12:54

ok..kembali kpd topik kukumalu eh...
klo kite setia..agaknya psgn kite tu pon setia la kot...kna percaya la ngn psgn masing2...tp bak kate DR TUAH...time bercinta nih...juz bg 50 hati je kpd psgn kite,lg 50 hati reserve utk diri sndiri..kot2 terjadi sesuatu....time da kawen,br leh bg 100 hati kt psgn...ada paham semua????hehehhe

ok...klo psgn kite x setia jgk...ni tips die!!!!!
DITCH HIM/HER...FIND SUMONE BETTER...SUMONE WHO WILL BRING U STRAIGHT TO SYURGA...NOT NERAKA LAA!!!!! lol!
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: psangan YG setia   2008-11-30, 09:27

bg kakna,,betul tu,,kalu bercinta jgn bg 100% hati kita kt psgan kita,,
sbb bila berlaku apa2,,kita juga yg merana,,
tp bg kakna,,
benda tu semua kalu kita pikir balik,,buat apa kita nk menyusahkan diri kita,,nk MERAUNG,MERANA,,MENANGIS,,,dan ape2 jer lah yg sewaktu dengan nyer,,,,,,
keja2 mcm tu membuat kan kita ni mcm org BODOH jer,
baik kita pikirkan mcm mana untuk kita bahagiakan diri kita,,
untuk apa kita Meraung memikirkan org yg dah MELUKAKAN hati kita,,,ye dok?

psal SETIA,,terpulang pd pasangan masing2,,
antara kita dgn dia,
kalu dia SETIA ngan kita,,insyaALLAH,,,tak kemana
tp kalu dia CURANG dibelakang kita,,WALLLAHUALAM,,,hanya TUHAN yg MAHA MENGETAHUI,,
jd kita sbg hamba NYA kena percya,,pd NYA,

byak2 bertawakal,,,pd NYA,,,
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: psangan YG setia   2008-11-30, 09:55

hmm..
bg silverclaw mase bercinta couple jgn bg hati pada partner.
bila dah btol2 boleh ada komitmen tuk kwen ms tu br bg hati pada partner tu.
ms couple juz care show some kasih pada parner plan matlamat ms depan bersm.
make the ship fun n meaningfull,learn never stop to learn bour ur partner.
soooo find any partner hv fun with them enjoy ur self no need to be alone my friend.
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: psangan YG setia   2008-11-30, 09:59

dalam ayat seribu dinar...
yg silverclaw ingat la. ada menyebut
barang siapa yang tawakal padanya insyaallah Allah taala akan mencukupkan keperluan hidup hambanya.
bersyukurla kamu dgn ur partner


Last edited by silverclaw on 2008-11-30, 11:21; edited 1 time in total
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: psangan YG setia   2008-11-30, 10:09

TERIMA SEADANYA......
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: psangan YG setia   2008-12-03, 17:17

alhamdulillah kalo kite trime dia seadanya....
tp kene r 2 2 bloh pihak...

xder yg dlahirkan sempurna kn?....
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: psangan YG setia   2008-12-03, 17:20

ce silverclaw bgtau gok istilah/definisi bagi hati kat psgn 2???

dop brp nk phm gane 2???? Twisted Evil Evil or Very Mad
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: psangan YG setia   2008-12-03, 17:21

rey-an wrote:
alhamdulillah kalo kite trime dia seadanya....
tp kene r 2 2 bloh pihak...

xder yg dlahirkan sempurna kn?....

ye ah,,,tu,,mano ado ore dilahirkan sempurna 100%,,

pakat2 terima seadanya la,,,
hhehehe

weh dok kelik lg nih BE ker???
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: psangan YG setia   2008-12-04, 09:36

bg silverclaw
istilah hati. ms couple kita x seharusnya memberi hati pada partner selagi kita tidak mempunyai
persediaaan tuk memberikan komitmen sepenuhnya pd partner kte.jika kita msh
tak bersedia tuk memberikan sepenuhnya komitmen perbagai isu kan mula timbul
terutama isu curang,isu tawar hati dan isu mls nak layan kerenah dia.
silverclaw bl suda buat pilihan tuk meng kasihi seseorg tu SILVERCLAW akan memberikan
hatinya komitment tanpa hesitate lagi.tp klu da break mmg imposible tuk silverclaw
kembali.tawar ati katakan.
jika kite terlalu awal mmberikan hati.hati kan merana setelah pelbagai isu yg akan timbul
dimana kita msh blum bsedia mhadapinya.
tu pndapt silverclaw jek
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: psangan YG setia   2008-12-07, 09:29

nk tny silverclaw ag..

bagi hati 2 gane???he3...hok2 x phm tuh...
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: psangan YG setia   Today at 17:32

Back to top Go down
 
psangan YG setia
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 2Go to page : 1, 2  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Welcome To Forum :: LAIN² :: Cinta Dan Soal Hati-
Jump to: